ajándékok, egyediek, különlegesek

ajándékok, egyediek, különlegesek

Mit is vegyünk neki … ? … sokszor tanakodunk így magunkban, amikor valakinek szeretnénk valamit, ami nem szokványos, valamit, ami igazán különleges, valamit, ami igazán egyedi, igazán meglepi. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, teret adva a fantáziának, hogy akár teljesen egyedi dolgot találjon ki, amit mi majd igyekszünk megvalósítani. Kiválogattunk a már létező termékekből is párat, ezekből is választhat, de az egész kínálatunk rengeteg különlegességet tartalmaz. Ajándékba önmagunknak, ajándékba másoknak.

Különleges ajándékok.

Lámpák, gyertyák, vázák, dekorációk, csillárok.

Ajándék ötletek. Simák, ívesek, mintásak. Zöldek, barnák, kékek, átlátszók.

Talán lehetetlen így, ismeretlenül konkrétan ajánlani bármit is, hiszen sem önt, sem az alkalmat, sem őt nem ismerjük, akinek szánja. De talán mégis, mert ha igazán különleges dolgot szeretne, szépet, egyedit, érdekeset, akkor mi azzal segíthetünk, hogy ideválogattunk, és mutatunk néhányat az általunk készített egyedi tárgyakból. Ajándék ötletek. A teljes választékot a websopban találja, ITT.

Ajándékok férfiaknak

Mert ugye a férfiaknak is kell venni. Mert vannak férfiak is, akik szeretnek ajándékot kapni, vannak férfiak is, akik szeretik a szép dolgokat, a különlegességet. Talán nem egy virágváza lesz az, ami nekik illik, aminek ők örülnek, de lehet hogy egy whiskys palackokból készített pohár készlet. Mert az a kedvence, és ez lesz a kedvence.  Lehet, hogy egy különleges szivartartó hamutál, vagy lehet, hogy egy soha nem látott, spirites palackokból készült egyedi csillár.

Ajándékok. A teljes választékot ITT találja.

Ajándékok nőknek

Erre nem könnyű valamit is írni. Hiszen aki nő, az szereti a szépet, az mindig szeretne valami újat, izgalmasat, máshol még nem látottat.

Igen, szeretjük a nőket. Ők pedig az ajándékokat. Lámpákat, vázákat. A különlegeset, az izgalmasat, a zöldet, a kéket, a formásat, a teltet, a karcsúakat. 

Ajándékok. A teljes választékot ITT találja.

Ajándékok barátoknak

Lányoktól fiú barátoknak, lányoktól lány barátoknak, fiúktól fiú barátoknak. Hogy örüljenek neki.

A barátság drága kincs, és érdemes vigyázni rá. Ápolni kell, odafigyeléssel, sgítséggel, kedvességgel. Alkalmanként pedig ajándékkal, olyannal, amiről tudjuk, hogy tényleg tetszik neki, tényleg örülne neki. Érdemes körülnézni, a galériában, és a termékeknél, ha szeretne valami színvonalasat, különlegeset. 

Ajándékok. A teljes választékot ITT találja.

Ajándékok barátnőknek

Fiúktól lányoknak, lányoktól lányoknak. Hiszen kinek, ha nem nekik.

Lehet ő barátnő, vagy barát barátnő, lehet aki adja barátnő, vagy barát barát, lehet férfi, vagy nő, ha szépet szeretne, exkluzívat, itt van rá lehetősége. Csodás formájú vázák és lámpák, végre izgalmas kínálók az asztalra, poharak, szettek.

Ajándékok. A teljes választékot ITT találja.

Ajándékok önmagunknak

Najó, magunkról sem kell megfeledkezni. Csak mert jól esik.

A galériában ajándék ötleteket, fantázia indító képeket, kreatív megoldásokat láthat, és a webshopban lévők közül azonnal választhat. Sőt, ha valami megmozdult a gondolataiban, és pont olyant szeretne, mert pont az illene … akkor hívjon fel minket, ossza meg, és megtesszük amit lehet.

Ajándékok. A teljes választékot ITT találja.

Ajándékot szinte mindenki szeret kapni. Sokan pedig úgy érezzük, legalább ilyen jó dolog, valakinek valamit adni.

Sokszor még a lehétköznapibb dolog, akár egy szelet csoki is tud örömet okozni, mert kedvességet, odafigyelést, törődést jelez. Meg persze a csoki is finom.

Ha úgy érzi, hogy valami nem mindennapi dolgot szeretne ajándékozni, valami olyant amivel nem találkozhat a polcon a boltban, valamit ami egyedi, exkluzív, különleges, akkor érdemes nálunk körülnéznie. Aki szereti az üveget, a maga finomságával, átvitt értelembe vett törékenységével, aki a szép, új, izgalmas formákat és lehetőséget keresi és kedveli, az itt biztosan talál magának. Nem csak ajándék ötletek. Nem csak magának.

Válogatás a lehetőségekből, ajándék ötletek. Galéria képek ITT.

 

Elég sok dolgot mutatunk. Lámpákat gyertyával, mécsessel, ha finom hangulatot szeretne. Szemet gyönyörködtetően izgalmas formájú vázákat melyek csak virágokra várnak. Kínálókat az asztalra chipsznek,csokinak, édességnek, mogyorónak és jégkockának, meg persze nem mindennapi poharakat. Lámpákat és csillárokat asztalokra és asztalok fölé, amilyenek eddig még nem is látottak. Ha pedig még ez sem elég, mert saját elképzelése született, megtesszük, amit meg lehet.

Ajándék ötletek. Különleges üvegpalackok. Ajándékok. Simák, ívesek, mintásak. Zöldek, barnák, kékek, átlátszók. Lámpák, gyertyák, vázák, csillárok, dekorációk.

Exkluzív ajándékok, egyedi készítésű üvegpalackok. Lámpák gyertyákkal a csendes hangulatokhoz. Vázák a virágoknak amik színesek és illatosak. Kínálók az asztalra, csokiknak és alkoholnak. Csillárok hogy fényeskedjenek, ahogy soha nem látottak. Ajándékok, dekorációk, üvegekkel, növényekkel, zuzmókkal, és legfőképp sok sok szépséggel és kreatívitással.

Ajándékötletek. Ajándékok születésnapra, ajándékok névnapra, ajándékok Valentin napra,  ajándékok házassági évfordulóra, ajándékok húsvétre, ajándékok karácsonyra,  ajándékok nőnapra, ajándékok anyák napjára. Ajándékok hétfőre, keddre, és szerdára. Csütörtökre, péntekre, szombatra és vasárnapra.

Ajándék ötletek. Ajándékok férfiaknak, ajándékok nőknek, ajándékok barátoknak,  ajándékok barátnőknek, ajándékok gyerekeknek, ajándékok szülőknek,  ajándékok fiataloknak, ajándékok időseknek, ajándékok pároknak, ajándékok ismerősöknek. Ajándékok magunknak.

Ajándékok. Különleges üvegpalackok. Bordói, burgundi, rajnai, pezsgős, gines, vodkás, whiskys, spirites.  Formásak és színesek. 

2022 © PALACKOK.HU                                        üvegpalackokból készített, különleges, egyedi lámpák, gyertyák, vázák, csillárok, dekorációk, ajándékok

2022 © PALACKOK.HU                                  .

üveg palackokból készített, különleges dolgok
lámpák    vázák    csillárok    dekorációk
exkluzív, stílusos, egyedi dizájn ajándékok